Посетители

Today3
Yesterday8
This week35
This month428

Visitor IP : 54.226.33.117 Visitor Info : Unknown - Unknown Thursday, 22 February 2018 05:08

Who Is Online
Guests : 7 guests online Members : No members online

Основни определби

  1. Семакедонско помирување
  2. Влез на странски инвестиции од македонски
         бизнисмени ширум светот
  3. Вработување на невработените
  4. Промена на сегашната надворешна политика на Р. Македонија
         кон македонците во светот.
  5. Цврст став за неменување на уставното име на Р. Македонија