Посетители

Today18
Yesterday81
This week18
This month356

Visitor IP : 54.226.172.30 Visitor Info : Unknown - Unknown Monday, 11 December 2017 18:48

Who Is Online
Guests : One guest online Members : No members online
Македонија
28 Feb 2017 08:24 - tttМакедонија

МАКЕДОНИЈА - Лазо Каровски(Кавадарци 1927)

Повеќе ...
Апел за Македонија
20 Feb 2015 21:25 - teamАпел за Македонија

Apel za Makedonija is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License. Браќа и сестри Македонци! Граѓани на Република Македонија! Македонски народе и припадници на деловите од другите народи кои живеат во РМ. Во името на господа, нашиот семоќен Бог, ве по [ ... ]

Повеќе ...
МАНИФЕСТ ЗА СЕМАКЕДОНСКО ПОМИРУВАЊЕ
09 Feb 2015 20:37 - том 2003

Граѓани на Република Македонија! Македонски народе и припадници на деловите од другите народи кои живеат во РМ Во името на господа, нашиот семоќен Бог, ве повикуваме да дејствуваме на развивање на слогата! Ве повикуваме на слобода и достоинст [ ... ]

Повеќе ...